Вебкафе

Федералната телевизија предупредена поради сцена со пенис и сексуално задоволување!


Регулаторната агенција за комуникации од Босна и Херцеговина им изрече на РТВ Федерација пишано предупредување бидејќи минатата година на 11 октомври во терминот од 23 часот го емитувала филмот „Љубов“ кој има многу секс и непримерни сцени за тој термин.

Проблемот е со сцената во која јасно се гледа како актерот ја задоволува една актерка, а некои медиуми филмот го споредија со класичен порно филм.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top