Видео

Фантазија од видео-разгледница на далматинскиот убавец во 4К резолуција

Екипата од YouTube каналот “Cities in 4K” ги снима познатите светски градови со најсовремена технологија и со користење на камери со ултра висока резолуција, со што создава вистински подвижни разгледници.

Нивното најново дело е приказот за јадранскиот убавец Сплит во неговиот најраскошен сјај. Уживајте во видеото и гледајте го на највисоката можна резолуција која ја поддржува вашиот компјутер.

loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top