Advertisements
Музика

Фантастична инструментална преработка на „Sultans of Swing“ од уличен гитарист

Уличниот гитарист Мигел Монталбан направи одлична инструментална преработка на одличната „Sultans of Swing“ од Dire Straits, привлекувајќи го вниманието на случајните минувачи на лондонските улици.

Advertisements
To Top