Актуелно

Фамозниот владин Мерцедес ќе се продава, парите ќе одат за болничка опрема

На своајта 43-та седница, Владата на Македонија ја усвои одлуката со која автомобилот „Мерцедес“ од околу 600.000 евра што беше во сопственост на Министерството за внатрешни работи, се дава на трајно користење без надомест на владината Служба за општи и заеднички работи.

– Со тоа се создава можност ова возило да биде отуѓено и средствата добиени од тоа да бидат наменети за набавка на болничка опрема, соопшти владината прес-служба.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top