Живот

Еве што сакаат жените во сексот, а се срамат да признаат


Ако сакате да ја задоволите вашата партнерка, секако дека треба да научите што таа сака. Секако тука постои индивидуалност, но постојат и универзални работи кои палат кај секоја.

Во ова истражување испирувани биле 1.000 жени, на возраст од 18 до 94 години.

Само 18% од нив се изјасниле дека сексуалната пенетрацијата е доволна за оргазам. 36% признаваат дека за оргазам неопходна е стимулација врз клиторисот. А останатиот дел од испитаниците велат дека можен е оргазам и без стимулација на клиторисот, но оргазмите се многу поинтензивни кога ќе учествуваат и прстите.

 

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top