Видео

Епско бегање од полициска потера – ги изигра со еден потег

Таму каде што за полицијата завршуваше улицата, за типот кој го бркаа почнуваше само уште еден дел кој требаше да го „симне“ за да му избега на полицискиот автомобил.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top