Музика

Електронскиот пис на Солунчев и Јанкуловски: Музичка синтеза на духовните убавини од Зрзе


Музиката е дело на Ристо Солунчев и Ивица Јанкуловски, како дел од мултимедијалниот диск за манастирот „Свето Преображение“ во Зрзе. И мислиме дека и овие информациски зборови се отфазла, оти духовноста на музичките ритми и духовниот бит од Зрзенскиот манастир се уникатно исткаени во ова музичко патешествие.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top