Спорт

Екстра тикети од Coinbet24: Зголемени коефициенти до 25% (02.01.2019)

екстра тикети

Обложувалницата Coinbet24 излезе со специјална понуда за вас „Екстра тикети“ на кој добивате 20%-30% зголемени коефициенти секој ден.

Coinbet24 е една од водечките обложувалници на македонскиот пазар и постојано ја зголемува својата понуда со цел да ги задоволи љубителите на обложобложувалниции“ е понуда која што сигурно ќе ви се допадне, бидејќи добивате 20% – 30% поголеми коефициенти.

За денес, во категоријата „Екстра тикети“, Coinbet24 ни претставува 3 тикети.

Изиграј го екстра тикетот на Coinbet24

Advertisements
To Top