Вебкафе

Е ова се вика „ЗАВРНА СНЕГ“!


Како што идат годините, така некако кај нас се намалува автентичното снежно доживување на зимскиот период од годината.

Загрижувачки е што, како што тргнала работава, ако сакате да се дружите со снегот, ќе морате над 2.000 метри надморска висина, на падините од нашите планини. Не дека тоа е лошо, напротив – прекрасно, здраво и корисно е. Но, снегот не е потребен само за забава и уживање, туку и за нормален тек на нештата во текот на останатите годишни времиња.

За разлика од кај нас, во некои други краишта на светот, снегот и понатаму им прави слатки, но и сериозни проблеми на луѓето. На пример на жителите на Камчатка.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top