Видео

Дрејк може вода да му носи на Драган Вучиќ

Кога Драган рокаше вака, Дрејк одеше исправен под маса. Раперот е само „бледа копија“ на маестро Вучиќ. 😀

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top