Advertisements
Вебкафе

Драми и скандал во Спрингвел: Црквата „Свети Димитрија“ под синџири за Водици (видео)

Верниците и свештеникот кога утрото на Богојавление пристигнале пред црковниот храм „Свети Димитрија“ во Спрингвел, Мелбурн, наишле на заклучена црква со синџир од кој никој го немал клучот, вклучително ни свешетникот кој е изгубен и не знае накај тера. А верниците, револтирани и вознемирени, бараат објаснувања и одговори.

Advertisements
To Top