Галерии

Досие „НАПУШТЕНИ“

Фантастични фотографии кои ја одличен начин ја прикажуваат и доловуваат осаменоста на напуштените објекти и места како се предаваат и попуштаат пред забот на времето и природата.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top