Вебкафе

Додека ги интервјуираше играчите доби бомба во глава! (видео)

Бизнис лигата од година во година е се поинтересна, а случувањата во лигата редовно ги следат новинарите од спортската емисија „Полн Погодок“.

Сепак, дека новинарската работа не е лесна, доказ е и ова видео кое покажува како новинарот „настрада“ во моментот кога земаше интервју.

Најпопуларно

To Top