Видео

Добро го протресе и својот „пар“: Типкава знае како со топките (видео)

Контролата и „водењето“ две кошаркарски топки истовремено, со двете раце, е вештина која ретко кој ја владее и бара многу тренинг.

А типката од видеото подолу и тоа како умее со две топки во исто време. Или со четири, ако се земе предвид и контролата на својот „пар“ во истуреното деколте кое „им боде очи на гледачите“.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top