Славни

Џим Кери за лажните икони: „Го барав најбесмислениот настан и дојдов овде, а ти не постоиш“

Водителката целосно се збуни. Не го очекуваше тој муабет. Посебно дека „и таа не постои“. А ако некој праша што бара Џим таму кога настанот е најбесмислениот на светот, одговорот веројатно би бил – „оти ми се може“.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top