Живот

Да се разнежните: Близнаци плачеа неконтролирано, а потоа се случи нешто неверојатно… (ВИДЕО)

Колку се близнаците поврзани веќе е познато, но секој момент во кој тоа повторно го откриваме, ќе разнежни илјадници срца.

На социјалните мрежи кружи видео за близнаците Вестон и Кејлеб Лиман од Орландо во американската сојузна држава Флорида кои се родени на 28. февруари. Нивниот татко Дејн Лиман забележал момент од породилиштето кои растопи многу срца.

Веднаш по раѓањето близнаците плачеа силно, а кога лекарите ги доближиле едно до друго, веднаш се смириле.

Токму како во матката се чувствуваа сигурно и заштитено еден покрај друг, а тоа е момент кој е вреден за волкаво внимание.

„Мојата сопруга Лиса не можеше тоа да го види и не знаеше што се случува. Кога и покажав, беше благодарна што сум го снимил тој момент. Се уште знаеме да се расплачеме кога ќе го видиме“, призна татко на близнаците.

Парот освен двете близначиња имаат и две ќерки кои одвај го дочекале раѓањето на своите браќа.

Twin newborns comfort eachother

SO SWEET: A dad captures the sweet moment when his newborn twins, Caleb and Weston comfort each other right after their birth. After spending 9 months together, it seems the two do not like to be apart.Full story ► http://bit.ly/2Jx1Gx1

Gepostet von NEWS CENTER Maine am Montag, 9. April 2018

Најпопуларно

To Top