Видео

Да се потсетиме: За сите кои не го слушнале хитот „Дупеле се двајца млади“

Посебно плени моментот што сите ја пеат песната „мртви“ серозни. 😀

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top