Ај не заебавај

Да пука модата на руски начин

Во Русија модата, како и пиењето (и како и многу други работи) си има свој микрокосмос во кој никој ништо не го интересира за сето она надвор од истиот. Фото докази подолу во прилог.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top