Видео

Човеков заспал на момент, а потоа се разбудил во неочекувано друштво (видео)

Гепардите се диви животни, но понекогаш знаат да се однесуваат како домашни миленичиња. Запознајте го најдружељубивото „гепардче“, кое ги обожава луѓето и животните. Долп Волкер, запознал еден таков гепард додека волонтирал во Африка во 2014 година.

Ова е едно несекојдневно искуство, погледнете го видеото.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top