Advertisements
Вебкафе

Брзина „левел мастер“: Е нив да си ги чувате и цените, газди! (видео)

Кога станува збор за вештина и брзина на работниците на работните места, овие од видеото подолу се вистински машини. Што мислите, дали тоа го препознаваат, ценат и наградуваат газдите каде што работат?

Advertisements
To Top