Галерии

Брутално критички илустрации кои не маваат со шамарот на реалноста

Гундуз Агајев преку своите уметнички цртежи и илустрации на одличен начин ги лоцира, актуелизира и прикажува масовните проблеми на модерното општество, генерално, на кои се секојдневно изложени луѓето, во најголем дел создавајќи си ги сами.

Последната оаза

Уметнкот се фокусира на проблемите од масовен карактер поврзано со фактот дека луѓето се стремат да не дејствуваат индивидуално и непобитната вистина дека тие лесно се манипулираат од масовните медиуми и фигурите на моќта.

Атрактивна телевизија

Ѕидот

За несреќа, големите маси се со деструктивни карактерни тенденции, а не со позитивни карактеристики.

Омраза

Спасение

Аплауз

Чудесно патување

Терористичка наредба

Модерен човек

Играчка Трамп

Политички затвореници

Уништувачка алтернатива

Егзекуцијата на Софија

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top