Живот

Босанците „најнадарени“ меѓу нозе во Европа – еве како котираме ние


Според податоците од сајтот TargetMap, мажите од Босна и Херцеговина имаат најголема машкост меѓу нозете во Европа, а Србите се понадарени од Хрватите.

Просекот на машкиот полов орган во ерекција во Србија е 14.87 см, додека во Хрватска таа бројка е нешто помала и изнесува 14,77. Рекордот во регионот, но и во Европа, го држат мажите од БиХ, каде просекот на „алатот“ во ерекција е 15,65 см, додека просекот на светско ниво е 14 см. Словенците се вклопуваат во рамките на светскиот просек, додека Македонците се нешто „пократки“ со 13,98 см.

Целата мапа направена на оваа тематика можете да ја погледнете ОВДЕ.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top