Мајтап

Бизарен виц: Сѐ си носам


Оди човек на болница, па го прашуваат:

Пижами си носите?

Да.

Ќебе?

Да, си носам.

Прибор за хигиена?

И тоа носам.

А овој со вас кој е?

Лекар е тој, го носам во случај и тоа да немате.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top