Ај не заебавај

Бесни реалистични тетоважи

Кога вистински уметник и мајстор за тетоважи ќе се зафати да го накити нечие тело или дел од телото (екстремитет и слично) со ликовно уметничко дело, тоа е вистинска мајсторија. Но, овие тетоважи подолу излегуваат надвор од нормалното со својата реалистичност.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top