Видео

Беа во чамец кога сфатија дека нешто мало плива кон нив (видео)

Две мали мачиња некој ги оставил на остров без ништо. Тие кога забележаа чамец, сфатија дека тоа е нивниот спас. Едно по едно, храбро запливаја кон чамецот, а луѓето беа потполно збунети.

И покрај тоа што до сега виделе сешто, сѐ уште во животот не им се случило према нив да испливаат мачки. После храбриот потег на мачињата, добриот човек ги извади и стави на сигурно. По што мачињата одма започнаа со мјаукање и предење.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top