Музика

„Арт и факти“ – ново од мајсторот на римите Тонио Сан и „бит“ експертот Гоце САФ


Чесно, достојно и буртално отворено и конкретно – за реалноста, актуелната батал ситуација во која сме заглибани и за сите останати полтрони на системот. Задолжително рап четиво.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top