Актуелно

Амди: „Јас сум ги научил како да се подмитуе“ (видео)

Човекот отворено и јавно си признава – „нека знае цела јавност, јас сум ги научил како да се подмитуе, како да ги добиваат Ромите“.

Најпопуларно

To Top