Ајде на When in Krusevo!

Од 4-ти до 6-ти август, Крушево е вистинското место за сите оние кои уживаат во кампувањето, спортувањето, параглајдингот и забавата на отворено. When in Krusevo е првиот outdoor фестивал, што има за цел да им понуди ново и уникатно искуство на сите посетители кои сакаат да го посетат Крушево. Програмата вклучува авантуристички МТБ и планинарски … Continue reading Ајде на When in Krusevo!