Музика

Настја растура на новиот хит „Machika“ (видео)


Machika“ на YouTube веќе има над 55 милиони прегледи и важи за нов заразен хит за тресење задници. Доказ за тоа е и „денсањето“ на Настја која најексплицитно покажува на каков потези тера „Machika“ ритамот.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top