Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Дафер Јусеф – Miel et Cendres, музика за спокој на духот и дамарите


Од албумот Divine Shadows на фантастичниот композитор, пејач и мајстор на удот, Дафер Јусеф. Слушајте, уживајте и споделувајте.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top