Видео

70 насто од луѓето тврдат дека можат да го чујат овој GIF – дали го слушате вие?

Еден британски уметник на Твитер објави GIF кој стана вистинска мистерија и вирален хит на социјалните мрежи.

Она што го прави интригантен е фактот дека многу луѓе тврдат оти можат да го „слушнат“ звукот, иако GIF-овите како формат не содржат звук.

Поточно не многу луѓе, туку дури 70 насто според анкетата која ја направи психологот Лиза ДеБруин. Прашањето е зошто некои можат да го чујат непостоечкиот звук, а некои не? И во која група спаѓате вие?

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top