Вебкафе

20 накрвени хиени нападнаа еден лав – погледнете што се случи на крајот

На драматичното видео кое го сподели BBC, еден лав беше нападнат од 20 настрвени хиени кои беа решени да го распарчат и да си го „сервираат“ за оброк, па почнаа дури и да го касаат. Но, не предвидоа еден фактор.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top