Advertisements
Музика

120 гласа ја грмат „Wish You Were Here“ од Пинк Флојд на железничка станица во Даблин

Моќно видео кое ќе ве наежи. Снимкава е доказ дека музиката е „заразен лек“ за душата, позитивен вирус кој експресно се пренесува и го разубавува светот.

Advertisements
To Top