Галерии

Ѕирнете во приватноста на уапсениот мексикански нарко картел


Тие беа уапсени со 900.000 долари вреден хероин во Њујорк, а поседуваат и возен парк од 1 милион долари кои им беа конфискувани.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!