Ај не заебавај

Здравството по известувањата се познава – и пак не се знае на кој спрат да одат


На 1-ви, на 2-ри или на 4-ти? 😀

Извор: Пуздер правам…од македонскиот јазик!
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!