Вебкафе

Запознајте ја Орео – најзафатената мачка која работи како негувателка на стари лица


Мачето Орео некако си се пронајде во улогата на негувателка во дом за стари лица и стана најзафатеното маче на светот кое сериозно си ја сфаќа работата.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!