Филм / ТВ

За сите обожаватели: Како се снимаше серијата „Преспав“ – со гафови и грешки


За добра дополнителна смеа, на страна од редовните дневни епизоди.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!