Таратур

За хуманоста, човечкото достоинство и тоалетната хартија – после ураганот, дојде „Санта Трамп“

Доналд Трамп им фрла хартија на жителите од Порторико, после ураганот кој удри на ова подрачје. Сите зборови и објаснувања се излишни. A на овие пред него дури им е и забавно.

Преглед и видео ривју на онлајн слотови од најдобрите казина на Македонски јазик само на Casinobonus.mk.