Ај не заебавај

За едно кило цреши од овие да купи, човек кредит треба да земе


Што цреши ќе беа?

Извор: Фејсбук (Ина Многуфина)


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!