Актуелно

Yes we did! – трогателниот проштален говор на Барак Обама


Претседателот на заминување Барак Обама во вторникот одржа трогателен проштален претседателски говор и обраќање до американската нација, преку кои ја поздрави цела американска нација. Еве го интегралниот говор.

А подолу ги имате исечоците со најдобрите моменти од говорот.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!