Музика

Волчев „еден на еден“ со гитарата и фантастична изведба во живо на „Со маки сум се родила“


Пред некое време ви го претставивме со видеото за инструменталната гитарска изведба на познатата македонска песна „Со маки сум се родила“. Еве го сега Кристијан Волчев, во „Еден на еден“ со изведба во живо на истата. Ја расплака гитарата. Секоја чест, маестро!


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!