Авто мото

Во стилот на лудиот Макс: Автомобилски „мортал комбат“ во Минск (видео)


Трка на преживување со автомобили наречена Battle of Cars 2017 беше одржана во белорускиот Минск, каде повеќе од 30 тима од Белорусија, Русија и Норвешка зедоа учество во натпреварувањето (ако можеме ова да го наречеме натпревар). Толку од описот и најавата – останатото на видеото.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!