Ај не заебавај

Во меѓувреме, во Скопје – што сака да каже архитектот?!


Дали ќе му одговорат на прашањето? Тешко.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!