Мајтап

Виц: Зошто нема жени коментаторки?


Прават двајца мажи муабет:

А бе брат, ми текна, зошто бе никогаш не сум чул да има жена коментаторка на спортски настан?

Другиот:

Едноставно бе, брат. Нема маж што може да трча толку брзо колку што жена може брзо да зборува.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!