Мајтап

Виц: Заспав до една девојка


Оче, синоќа заспав до една девојка, ама не ја ни допрев. Дали е грев тоа?
Не е грев, чедо божјо. Ама, треба да испиеш една кофа вода.
Зошто оче?
Затоа што толку може да испие еден вол!


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!