Мајтап

Виц: Втора виолина


Трпе на Трпана:

Не сакам да бидам втора виолина, слушаш!

Таа:

А бе, говедо, ти радувај се што си воопшто во оркестарот, не туку мрчи!
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!