Мајтап

Виц: Волкот и седумте јариња


Доаѓа волкот пред куќата на седумте јариња.
Отворете јас сум вашата мајка,ви носам млеко!
Ај не сери,пред малку ја пративме по пиво!


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!