Мајтап

Виц: Светлана


Охриѓанец на скопјанка:
Светлана! Светлана! Светланааа!
Не се викам Светлана бе сељак еден!
А мор светлана на колана ги остај глупа една!
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!