Мајтап

Виц: Среќен маж


Седат две плавуши и гледаат еден пијан човек.
Еј, види го пијаниот будала таму, вели едната.
Кој е тој? прашува другата.
А бе еден што пред десет години ми предложи брак и го одбив.
Ау, маче, па овој уште слави што не завршил со тебе.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!