Мајтап

Виц: Што е иронија?


Синот го прашува таткото:
Тато, што е тоа иронија?Таткото:
Иронија е, сине, што се викаш Милан, а навиваш за Јувентус.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!